KLOKKERHOLM

Deze site is onderdeel van
Carrosseriedelen en reparatieplaatwerk

Home

Nummer systeem Assortiment Materiaal Info Contact

 

Informatie

Carrosseriedelen Online is als vertegenwoordiger van het volledige Klokkerholm assortiment de grootste en compleetste leverancier van carrosseriedelen, reparatieplaatwerk en verlichting van de Benelux. 

Klokkerholm levert kwaliteit delen die garant staan voor een perfecte pasvorm en duurzaamheid. Dit is mede dankzij grote investeringen in moderne productieprocessen en met behulp van zeer geavanceerde machines, gerealiseerd.

De onderdelen worden onder ISO 9001-2000 gefabriceerd. Door materiaalkeuze en moderne productieprocessen zijn de onderdelen uitstekend van kwaliteit en pasvorm en derhalve ook TüV goedgekeurd. De plaatwerkdelen voldoen ruimschoots aan de DIN normen 1403/1623 en zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Mede hierdoor voldoen de geleverde materialen aan de eisen van verzekeraars.

 

Fabriek

Klokkerholm heeft een fabriek in Denemarken met ca 15.000 m2 aan magazijnen.

De laatste toevoeging is een nieuw magazijn van 2.800 m2 in 9 meter hoogte en de extra 550 m2 in 5 meter hoogte als uitbreiding op de bestaande gebouwen. Verder heeft Klokkerholm 2.500 m2 aan magazijn in Strängnäs de buurt van Stockholm, Zweden.

 

Gegalvaniseerd reparatie onderdelen

De meeste autofabrikanten maken steeds meer gebruik van gegalvaniseerd staal; Dit heeft Klokkerholm doen besloten om dit in hun producten te gaan toepassen.

Klokkerholm staat voor een zeer hoge kwaliteit van afwerking van het plaatwerk, zoals u van ons gewend bent besteden wij veel aandacht aan het reliëf en de randen van ieder specifiek onderdeel.

Klokkerholm maakt gebruik van een platenwarmtewisselaar om een optimale combinatie van de dikte van de zinkbekleding en verwormbaarheid van de plaat te kunnen garanderen. Het afwerken en de hechting van de primer voor de spuiter is uitstekend.

De technische term is DX54D 140Z MB staat voor hoogwaardig verzinkt plaatstaal.

De zinkbedekking is loodvrij en bevat minstens 99% zink.

De nieuwe gegalvaniseerde delen hebben grondige tests ondergaan op lasbaarheid van de plaatmateriaal en op hechting van de primer.